PRIKKELS IJSSALON NIJMEGEN?

Nou nee, niet helemaal. Hoewel onze ijsjes al vanaf bovenaan de Hezelstraat te zien zijn en we er veel tijd en liefde in steken ligt ons hart uiteindelijk in het faciliteren van allerlei overheerlijke gerechten en producten: we laten je graag genieten. Van super soepen, frisse zomer salades en stevige winterstamppotten.

 

ijssalon Nijmegen – Prikkels, lunchroom en hotel 01

HOTEL PRIKKELS

Mensen kennen ons vooral van de ijsjes die we in de zomer verkopen. Ons verkoopraam ligt dan ook heel zichtbaar op één van de mooiste plekjes in Nijmegen. Een plek waar we met name in de winter ook veel van onze soepen en stamppotten verkopen. Soepen, salades en stamppotten… lunches waar je even lekker de tijd voor neemt, dat somt het allemaal op. Daar is slapen inmiddels ook bij gekomen. Slapen in één van de vijf bijzondere kamers die lokale ondernemers voor ons hebben ingericht. Kamers met spullen die ook nog eens te koop zijn.

Een boutiquehotel dus, wat betekent dat je altijd iets van waarde mee naar huis kan nemen. Een bijzondere herinnering aan een bijzonder verblijf.

De uitbreiding naar hotel begon met een vogelhuisje boven de deur. Breng jouw vogel bij ons in de vakantieperiode, van daaruit is het idee ontstaan om een hotel te beginnen. Benieuwd naar ons? Wij leren je graag kennen. Van harte welkom dus in onze lunchroom en als gast in één van onze bijzondere kamers. Meer dan welkom. We vinden het fijn als we jou een fijne tijd in onze fijne stad kunnen bezorgen.