ETEN EN DRINKEN

Lekker lunchen met een super soep, frisse salade, een eigentijds broodje, koele witte wijn, puur bronwater. Voor na? Ambachtelijk Italiaans ijs, een excellent espresso en red velvet taart “Süss” van Anna van Wezel.

VAN DE KAART

 

Eerlijke producten van lokale aanbieders. Prikkels prikkelt met smaakvolle lunchgerechten. Lekkere broodjes, soep met salades in de zomer en stamppotten in de winter. Een uitgebreid frisassortiment, sappen en goede wijnen.

BEKIJK ONS MENU
TROTS OP ONS IJS

Onze levensstijl laten we graag doorklinken in ons aanbod. Romig Italiaans topijs hoort daar wat ons betreft bij. In combinatie met een excellente koffie na de lunch of zo op de hand flanerend door de stad.

KOFFIE EN IJS
SUPER SOEPEN

Geïnspireerd door de soepbars in België maken wij de heerlijkste soepen met de exclusieve groenten van stichting BREM uit Lent. Een sociale onderneming gespecialiseerd in arbeidsintensieve producten. De pure smaak van buiten.

OVER ONZE SOEPEN

Eten bij Prikkels

Verse groente, fruit en kruiden, barstensvol smaak. Lekker brood van stadsbakkerij De Bie. Een uitgebreid fris assortiment van o.a. Fritz, de mooiste kaas van onze buurman De Wit en bieren van bijzondere brouwerijen zoals Oersoep en Donderwolk. Zalige zoetigheden, handgemaakt en om te zoenen zo lekker.

We stellen eer in onze producten en halen het liefst bij onze buren, omdat ook zij de volle aandacht voor hun heerlijkheden hebben. Kom eens langs voor een ijsje en kom vooral ook eens binnen voor een van onze soepen, heerlijke flammkuchen of verse salades.